Društvo

Todorović novi direktor Direktorata u Ministarstvu javne uprave

Autor mondo.me

Za direktora Direktorata za dobru javnu upravu i djelovanje nevladinih organizacija u Ministarstvu javne uprave, postavljen je Branislav Todorović.

Izvor: MONDO

Todorović je podnio zahtjev za razrješenje sa mjesta Državnog sekretara Ministarstva finansija, radi imenovanja na novu funkciju u Ministarstvu javne uprave.

Ministarka javne uprave podnijela je Vladi Crne Gore predlog da se za generalnog direktora Direktorata za dobru javnu upravu i djelovanje nevladinih organizacija u Ministarstvu javne uprave, postavi Branislav Todorović, diplomirani pravnik.

Kako je ministarka obrazložila, Todorović je na provjeri kompentencija, znanja i sposobnosti ostvario najveći broj bodova, kao i da je tokom razgovora sa ministarkom ostavio  izuzetno dobar utisak, a uzimajući u obzir njegov prethodni radni angažman.

Vlada Crne Gore je razmotrila i prihvatila predlog rješenja Komisije za kadrovska i administrativna pitanja i donijela rješenje o postavljanju Branislava Todorovića za generalnog direktora Direktorata za dobru javnu upravu i djelovanje nevladinih organizacija u Ministarstvu javne uprave.