Društvo

NOVI ROMAN VESNE DEDIĆ ĆE BITI PREDSTAVLJEN U HOTELU "BERANE"

Autor Anđela Vukčević

Ovaj događaj pruža priliku za direktan susret sa autorkom.

Izvor: PROMO

Ljubitelji književnosti i prozne literature imaće priliku da prisustvuju promociji najnovijeg romana Vesne Dedić pod nazivom "Boli pesme kraj". Ova književna promocija održaće se 20. septembra u Hotelu Berane, s početkom u 20 časova. Hotel Berane, smešten uz obalu reke Lim, poznat je po dugogodišnjoj tradiciji i pruža idealan ambijent za kulturne događaje u gradu.
Roman "Boli pesme kraj" dotiče se univerzalnih tema ljubavi, bola, vere i lične transformacije, a inspirisan je stvarnim životnim pričama žena iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Vesna Dedić je i ovog puta isplela priču koja će privući pažnju čitalaca, vodeći ih od ratnih godina do savremenog doba.
Na događaju će gosti imati priliku da čuju odlomke iz romana koje će čitati Nataša Milić i Aleksa Janičić, dok će razgovor sa autorkom voditi docent doktor Marija Vešović. Književno veče biće upotpunjeno muzikom Iva Đurovića i Filipa Zindovića iz Podgorice, uz uživanje u vinima 13. jul Plantaže.
Ovaj događaj pruža priliku za direktan susret sa autorkom, postavljanje pitanja o njenom stvaralaštvu, kao i mogućnost kupovine knjige s autogramom. Ulaz je slobodan, a rezervacije mjesta mogu se izvršiti na broj: 051 680 080.