Društvo

RASPISAN TENDER ZA ADAPTACIJU DJEČIJEG DISPANZERA U NIKŠIĆU

Autor Vasilisa Grgurević

Još u decembru prošle godine, ispred Demokratske Crne Gore je zatražila da se u državnom Budžetu opredijeli 600 hiljada eura za ovaj projekat, što je i prihvaćeno, a sada se konačno iskoračilo dalje.

Izvor: Demokratska Crna Gora

 Kao poslanica inicijatorka, sa velikim zadovoljstvom dijelim jednu sjajnu vijest za naše mališane i njihove roditelje- Uprava za kapitalne projekte raspisala je tender za adaptaciju Dječijeg dispanzera u Nikšiću, saopštila je Anđela Vojinović, poslanica Demokrata.
“Podsjećamo da nakon mnogo decenija čekanja, naših skorašnjih zalaganja i aktivnosti, sve smo bliže ostvarenju našeg cilja, a to je dobiti neophodne uslove, kvalitetnu uslugu i sigurno i toplo okruženje u kojem će se djeca Nikšića, Šavnika, Plužina i Žabljaka lakše nositi sa, za njih ionako traumatičnim, zdrastvenim poteškoćama. Zbog toga je ovaj projekat mnogo više od građevinskog poduhvata, on je simbol naše zajedničke pobjede, odgovornosti i brige o najmlađima!”, kaže Vojinović.

“Da zajedno gradimo bolju budućnost, a naši mališani to jesu. Sistem, ali i svi mi, moramo brinuti o njihovim potrebama i učiniti sve da im olakšamo liječenje i odrastanje!”, poručila je ona.