Društvo

KOMPANIJA MTEL NAGRADILA KORISNIKE U ČAST 17. ROĐENDANA

Autor Vasilisa Grgurević

Korisnica MTEL-a Gordana Brajković iz Mojkovca dobitnica je automobila „Renault Clio 5 Evolution“, u nagradnoj igri „Klikom do Klija“ koju je kompanija organizovala povodom obilježavanja 17. rođendana.

Izvor: mtel

Brajković je korisnica MTEL mreže od prvog dana.
Ključeve automobila srećnoj dobitnici uručio je izvršni direktor kompanije MTEL Zoran Milovanović.

Danas smo posebno srećni i ponosni jer smo obradovali našu vjernu korisnicu i još jednom pokazali da građani Crne Gore u kompaniji MTEL imaju prijatelje. Koliko nam građani vjeruju pokazuju i podaci o korisnicima naše self-care aplikacije „Moj m:tel“. Aplikacija broji preko 200 hiljada aktivnih korisnika i baš zato smo odlučili da nagradna igra bude namijenjena upravo korisnicima aplikacije – rekao je Milovanović.

Milovanović se osvrnuo i na uspjehe kompanije na čijem je čelu.

Rođendan, 17. po redu, proslavljamo kao lideri, prvi smo po broju korisnika mobilne telefonije i po broju korisnika kablovskih usluga i interneta. To je velika čast ali i velika odgovornost i zbog toga svakog dana predano radimo na osmišljavanju servisa koji će građanima Crne Gore olakšati i uljepšati živote – poručio je izvršni direktor kompanije MTEL.

Izvor: mtel

Dobitnica automobila Gordana Brajković kazala je da su ona, kao i cijela njena porodica dugogodišnji korisnici MTEL usluga.
Prije svega željela bih da se zahvalim kompaniji MTEL na ovako vrijednoj nagradi, koja me je jako usrećila. Već dugi niz godina, kako ja tako i moja porodica koristimo mobilnu telefoniju ali i kablovske usluge kompanije MTEL, i od prvog dana smo jako zadovoljni svim servisima. U početku sam bila prepaid korisnik, a već izvjesno vrijeme postpaid. Želim kompaniji MTEL srećan 17. rođendan i da i dalje ostanu na vrhu, jer to i zaslužuju. Još jednom želim da se zahvalim kompaniji na nagradi, koja je stigla u pravom trenutku – poručila je Brajković.

Kompanija MTEL je tokom nagradne igre „Klikom do Klija“ podijelila preko hiljadu vrijednih nagrada, prestižnih Realme telefona, vaučera za kupovinu bicikala, Smart Home paketa... Nagradna igra je trajala od 1. maja do 8. jula.