Društvo

IZGOREO KAMION, NIKO NIJE POVRIJEĐEN

Autor Milica Mrvaljević Izvor Vijesti

Kamion sa prikolicom izgorio je jutros, između tri i četiri sata, u blizini Mioske, na magistralnom putu Kolašin - Podgorica, dok je F.P. (24), koji je upravljao vozilom nepovrijeđen.

Izvor: Profimedia

Prema nezvaničnim informacijama iz kolašinske Službe zaštite i spasavanja, vozač je spavao u parkiranom kamionu, a u vrijeme kad ga je vatra zahvatila.

Kako je F.P. ispričao vatrogascima, probudio ga je zvuk pucanja gume, pa je nepovrijeđen istrčao iz vozila i zvao šlep službu koja je obavijestila policiju, a policija vatrogasce.

„Na sreću, vozač kamiona je nepovrijeđen, jer ga je, dok je spavao u parkiranom kamionu, probudio zvuk pucanja gume zahvaćene vatrom. Nije znao broj vatrogasaca. Nakon određenog vremena ugledao je broj šlep službe na potpornom zidu pored puta, pa je tako obaviještena policija, a tek kasnije i Služba zaštite i spasavanja“, ispričali su nezvanično vatrogasci "Vijestima".

Vatrogaci, koji su iz Kolašina prema Mioskoj krenuli odmah kad su obaviješteni, na mjesto požara stigli tek kada je vatra gotovo potpuno uništila kamion.