Društvo

UŽIVALI SMO U DOMAĆIM UKUSIMA CRNOGORSKE KUHINJE! (VIDEO)

Autor Ivona Ulićević

Tradicionalni, jubilarni , deseti sajam "Najbolje iz Crne Gore", ove godine održava se u Big Fashion šoping molu, i okupiće veliki broj izlagača iz cijele naše zemlje.

Izvor: MONDO

Tokom petka i subote posjetioci šoping mola će moći besplatno da degustiraju i kupe vrhunske, domaće, tradicionalne proizvode iz svih krajeva Crne Gore. Na štandovima će se naći: med i pčelinji proizvodi, pršut, različite vrste sireva, masline i maslinovo ulje, domaći sokovi, ljekovito bilje, voće i povrće, vino, organski proizvodi…

Sajam “Najbolje iz Crne Gore” predstavlja idealnu priliku za proizvođače da se povežu, razmijene iskustva i identifikuju izazove sa kojima se suočavaju u proizvodnji i distribuciji, posebno u kontekstu aktuelne inflacije. Ovaj događaj takođe omogućava izlagačima da uvjere posetioce u kvalitet i originalnost svojih proizvoda.

Cilj ovogodišnjeg sajma je dodatno podići svijest potrošača o važnosti kupovine domaćih proizvoda. Želimo da crnogorski prehrambeni proizvodi postanu prepoznatljivi i rado viđeni u svakoj potrošačkoj korpi. Sajam “Najbolje iz Crne Gore” pruža jedinstvenu priliku da se zainteresovana javnost uvjeri u raznovrsnost i kvalitet crnogorske proizvodnje, a o tome svjedoči interesovanje od preko 20 hiljada posjetilaca koji svake godine posjete ovaj sajam.