Društvo

,,TO MONTENEGRO" TRAŽI NOVOG DIREKTORA!

Autor Mirela Ljumić Izvor RTCG

Na sajtu Zavoda za zapošljavanje objavljen je danas oglas za izbor i imenovanje izvršnog direktora nacionalnog avio-prevoznika "To Montenegro". Oglas je na osnovu prethodne odluke Odbora direktora kompanije i saglasnosti resornog Ministarstva kapitalnih investicija.

Izvor: MONDO/Nikoleta Vukčević

U javnom konkursu se navodi da izvršni direktor imenuje na na mandat od četiri godine, prenosi RTCG!

"Pored opštih uslova predviđenih Zakonom o radu, kandidat mora da ispunjava sljedeće posebne uslove: najmanje VII 1 nivo kvalifikacija obrazovanja, najmanje pet godina radnog iskustva na poslovima u nivou tražene kvalifikacije obrazovanja na rukovodećim poslovima, aktivno znanje engleskog jezika", navodi se u oglasu.

Kako se navodi prednost imaju kandidati sa iskustvom iz oblasti vazdušnog saobraćaja.

"Pravo prijavljivanja na konkurs imaju i državljani drugih država u skladu sa Zakonom. Uz prijavu na konkurs kandidat za Izvršnog direktora treba da dostavi sljedeće dokaze: diplomu o stečenom obrazovanju ili fotokopiju ovjerenu pred nadležnim organom, dokaz o radnom iskustvu (uvjerenje ili neki dr. dokaz), fotokopiju lične karte ili pasoša, uvjerenje od nadležnog suda da se protiv kandidata ne vodi krivični postupak, uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti, kratka prezentacija vizije dalje strategije razvoja kompanije", navodi se u oglasu.

Rok za podnošenje prijava je 15 dana od dana objavljivanja javnog konkursa.