Društvo

OSVJEŽENJE U VIDU KERAMIKE I SANITARIJA!

Autor Mirela Ljumić

Qbik - razbijamo dosadu!

Izvor: Qbik

Toliko se piše i govori o uređivanju prostora da nam se čini da znamo i više nego što nas zanima. Međutim, u tim beskrajnim savjetima o enterijeru najpotcijenjenija su kupatila koja su zapravo jedini prostori kojima zaista možemo biti svoji i to na sve načine koji nam prijaju.

Zato raduje vijest da je Podgorica dobila novi salon keramike i sanitarija Qbik sa ciljem da promijeni ustaljen način poslovanja u toj tržišnoj niši i ponudu učini svježom i uzbudljivom.

Izvor: bojan gnjidic/bojan gnjidic

Kampanjom Razbijamo dosadu podsjećaju da su kupatila danas, od prostora čiji su podovi uglavnom mokri i u kojima se ne zadržavamo previše, postala prostori u kojima se zaista osjećamo dobro. Zahvaljujući pametnim tehnologijama i optimizacijom mnogih procesa, čitanje sastojaka kućne hemije iz beskrajne dosade dok smo u kupatilu je prošlost i dolazi jedna potpuno nova era koja nudi brojne načine na koje sve možemo uživati u njemu - važno je samo ambijentu udahnuti karakter koji nam najviše odgovara.

Iz kompanije poručuju da je u redu ako nam se baš sviđa tuđe kupatilo i da želimo isto takvo, ali je još bolje ako promislimo o svojoj rutini, konsultujemo se sa profesionalcima, budemo hrabri i prostor organizujemo tako da je isključivo nama funkcionalan i prijatan. Jer kupatila nijesu samo mjesta u kojima brinemo o higijeni i zadovoljavamo neki od osnovnih ljudskih potreba - onoga trenutka kada zatvorimo vrata kupatilo postaje naš najintimniji prostor koji trpi sva osjećanja, glupiranja, opuštanja i razmišljanja. U njemu dan počinje i završava se, a mi smo u potpunosti svoji na svome. Zato se Qbik potrudio da saradnjom sa poznatim i zanimljivim svjetskim brendovima osvježi domaću ponudu i ljude inspiriše da budu odvažniji u svom izboru omiljenih prostora. Pored keramike i sanitarija njihova ponuda sadrži i kupatilsku galanteriju, staklo i kamen, a a kako su svjesni da je opremanje i renoviranje ma koliko uzbudljivo podjednako i stresno, odlučili su da u ponudu uvrste i projektni menadžment i klijentima budu podrška od početka do kraja svih procesa.

Atraktivni i nesvakidašnji salon kompanije Qbik se nalazi u ulici 8. marta, preko puta nekadašnje fabrike Titeks, a do kraja marta je svim posjetiocima i kupcima obezbjeđen popust od 15%.

Više informacija na:
www.qbik.me, info@qbik.me;
instagram.com/qbik.me.