Društvo

OBUSTAVLJEN SAOBRAĆAJ IZMEĐU MOJKOVCA I BIJELOG POLJA, AUTO-PUTEM SAMO PUTNIČKA VOZILA

Autor Mirela Ljumić

Iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSCG) upozorili su vozače na učestale odrone na putevima u Crnoj Gori, i pojasnili situaciju u vezi sa zatvorenim saobraćajnicama.

Izvor: MONDO/Anđela Pešić

Zbog vremenskih neprilika otežan je saobraćaj na mnogim mjestima u našoj državi, a AMSCG je upozorio na one najprometnije:

Zbog odrona u mjestu Sokolovina na regionalnom putu Mojkovac – Đurđevića Tara saobraćaj u prekidu za sve vrste vozila.

Na putnom pravcu Slijepač most-Pljevlja saobraćaj je u prekidu zbog izlivanja rijeke Ljubovidje.

Zbog odrona na regionalnom putu R-13 Kolašin-Mateševo saobraćaj je na auto-putu dozvoljen samo za putnička vozila, a ostale kategorije vozila se upućuju na magistralni put Podgorica-Kolašin preko Platija.

Na putnom pravcu Bijelo Polje-Mojkovac došlo je do klizišta u mjestu Mijatovo kolo ,obustavljen je saobraćaj za sve kategorije vozila.

Zbog radova na rekonstrukciji dijela magistralnog puta M-4 dionica centar Tuzi (od skretanja za Šipčanik do planiranog kružnog toka-Faza 1) došlo je do totalne obustave saobraćaja za sve vrste vozila. Za vrijeme totalne obustave saobraćaja, saobraćaj će se odvijati lokalnim saobraćajnicama .

Na magistralnom putu Podgorica-Bioče od 09.01.2023 godine do 31.01.2023 odobrava se promjena režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni kao i povremena obustava ne duža od 15 minuta zbog izvodjenja radova na izgradnji bulevara Vilija Branta (od ukrštanja sa Mosorskom ulicom do kružnog toka-skretanje za auto- put)

 Od 01.01.2023 do 30.04.2023. godine na magistralnom putu M-11 Lepetani-Tivat-Krtolska raskrsnica u mjestu Donja Lastva promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.

 Promijenjen je režim saobraćaja od raskrsnice Podgorica-Cetinje-Nikšić do Komanskog mosta .

Tagovi