Društvo

OVA PREDSTAVA ĆE VAS OSTAVITI BEZ DAHA! ,,LISTA ZA LJUBAV" U ATRIJUMU THE CAPITAL PLAZA CENTRA U PONEDELJAK!

Autor Mirela Ljumić

Ljubitelji pozorišta imaće priliku da u ponedjeljak 26.06. u 20h, u atrijumu The Capital Plaza centra, gledaju predstavu “Lista za ljubav”.

Ovu ,,ozbiljnu" komediju koja nikog ne ostavlja ravnodušnim, napisao je poznati kanadski dramski pisac Norm Foster.
Predstava je rađena u produkciji Teatar mladih koja ima iza sebe već 10 pozorišnih komada.


Da li ste ikada napravili svoju ljubavnu listu?! Da li ste zamišljali kakve bi osobine trebao da posjeduje vaš idealan partner/ka?! Šta se događa kada poučeni iskustvima iz bajki žudite za idealnim partnerom, svojim princem na bijelom konju?! Ili svojom princezom?! Da li i u stvarnom svijetu (izvan bajki) zbilja postoji naš “komadić koji nedostaje”, bez mane, jedinstven, skrojen po našoj mjeri?! Ili na kraju iz tog začaranog ljubavnog kruga izlazimo zaljubljeni u ljubav kao nešto naše, ne sasvim savršeno, ali naše biće, biće kod kog volimo i one male nesavršenosti, pa najčešće baš one budu razlog da gradimo ljubav. “Lista za ljubav” otkriva šta se dogodi kada dva muškarca Bil (Goran Slavić) i Leon (Branko Ilić) upadnu u zamku zvanu Justine (Lara Dragovićć)-idealna partnerka, java ili san?! Teatar Mladih, Hercegnovsko pozorište zakuvali su ovu komediju… Da biste saznali kako se cijelo klupko zaplete i rasplete pogledajte “Listu za ljubav”.


“Lista za ljubav” je režirao Branko Ilić, a igraju: Lara Dragović, Goran Slavić i Branko Ilić. Scenografiju i kostime je osmislila Vana Prelević.
Ulaz je slobodan!

lista za ljubav
Izvor: The Capital Plaza