Društvo

VUKOVIĆ : MOŽETE DA LOMITE, A MI ĆEMO NASTAVITI DA GRADIMO - ZAJEDNO

Autori mediabiro Anja Radunović

Stanovnici Podgorice osudili vandalski čin i uputili apel svojim sugrađanima da čuvaju zajedničku imovinu

Izvor: Autobus/Gradski prevoz

Možete da lomite, a mi ćemo nastaviti da gradimo – zajedno, poručio je gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković nakon što je sinoć nepoznata osoba kamenom gađala novi autobus javnog prevoza i polomila staklo na njemu.

Izvor: AUTOBUSI

Izvor: AUTOBUSI

Na liniji 18, na Bulevaru Stanka Radonjića, večeras je nepoznata osoba kamenom gađala novi autobus javnog prevoza i polomila staklo , saopšteno je iz Glavnog grada.

Slučaj je prijavljen Upravi policije. Obavljen je uviđaj, a policija je sačinila službenu zabilješku.

“Nadamo se da će počinilac ovog djela biti identifikovan i adekvatno sankcionisan, te da se ovakav vandalski čin neće ponoviti”, poručuju iz Glavnog grada.

Podsjećaju da su građani Podgorice nakon više decenija dobili 16 novih, savremenih, autobusa koji saobraćaju novim linijama i kojim upravlja gradsko preduzeće Putevi.

“Cijeneći važnost sistemskog rješavanja problema neadekvatnog javnog prevoza, Glavni grad je pokrenuo proceduru za nabavku još 29 novih autobusa koji odgovaraju svim evropskim standardima, a prethodno se pristupilo modernizaciji autobuskih stajališta i reorganizaciji lijinija, što su stanovnici Podgorice dočekali sa velikim zadovoljstvom”, ističe se u saopštenju Glavnog grada.

Apeluju na sve građane da odgovornim ponašenjem prema javnom dobru daju svoj doprinos kreiranju boljeg i ljepšeg ambijenta za život.

https://youtu.be/kp9AHXplrTE