Društvo

Kvalifikuj se za 3 000 eur bonusa za sportsko klađenje!

Autor Gordana Bojanić

Da li ste spremni za ENORMNI bonus za sportsko klađenje? Sportska kladionica Meridian organizuje takmičenje u kojem možeš da osvojiš 3000 eur bonusa

Izvor: PROMO

Pridružite se najboljem online sajtu na Balkanu – registruj se na meridianbet.me i pružite sebi priliku da osvojite 3000 eur bonus novca.

Ne propusti priliku da se kvalifikuješ za bonus u uznosu od 3000 e! U periodu od 01.08. do 07.08. odigraj tikete u sumarnom iznosu od 20e na sportskom klađenju i kvalifikuješ se za takmičenje u kojem možeš osvojiti 3000 eur.

Ukoliko se kvalifikuješ u dalje takmičenje, potrebno je da svakoga dana odigraš tikete u ukupnoj vrijednosti od minimum 20eur – takmičenje se za tebe nastavlja sve dok ne ostane jedan igrač koji će osvojiti 3000eur bonusa.

Kvalifikuj se za takmičenje i osvoji 3000 eur koje možeš iskoristiti na sportskom klađenju – live i standard, brojevima, trkama konja i pasa.

Ako tragate za odličnim bonusom, koji će podići zabavu na još veći nivo, onda je ovo takmičenje pravo za tebe.

Registruj se na meridianbet.me, sportska kladionica Meridian poklanja 15 eur bonusa i 100 besplatnih spinova.

Pored sjajne ponude na fudbal, Meridian je za sve ljubitelje kazina spremio nevjerovatno iznenadjenje.

Nova dimenzija pokera Texas Holdem Poker mreža! Uđi u Mrežu i doživi poker kao nikada do sad!

Preuzmi Texas Hold’em Poker aplikaciju za ultimativno iskustvo i nevjerovatan doživljaj! Doživi najbolji osjećaj igranja pokera uz najveći izbor stolova, najveći broj igrača – šest ili devet – i još više mogućnosti i opcija za uloge.

Igraj 365 dana u godini, od 0-24h, jer za najvjernije pokeraše Texas Hold’em Mreža ima specijalne promocije i pogodnosti!

Budi aktivan, jer Meridian aktivnost isplaćuje!

Tagovi