Društvo

POKLON ZA FINALE - Preuzmi BONUS i pogodi ko osvaja Ligu konferencija

Autor Jovana Raičević

Posljednji dani maja svake godine rezervisani su za finalne utakmice u evropskim klupskim takmičenjima. Po prvi put, ovog maja, imaćemo finale još jednog evropskog takmičenja - Lige konferencija.

Izvor: Meridian

Do meča za trofej u najmlađem evropskom takmičenju stigli su Roma i Fejnord koji će se sastati u srijedu, od 21 sat, u Tirani.

Iako Rimljani nijesu dobro otvorili takmičenje uspjeli su da opravdaju ulogu prvog favorita i da se domognu finala, a za protivnika će imati ekipu Fejnorda koja je defintivno jedno od najprijatnijih iznenađenja ovog takmičenja.

Možemo očekivati da će nam istorijsko finale donijeti sjajan fudbal, a Meridian je na isto spremio fantastičnu ponudu uz najjače kvote.

SPECIJAL ZA KLAĐENJE najveće kvote spremne su za finalni meč Lige konferencija, ali ne samo to! Sada imate priliku da pogodite ko će biti strijelac na meču, koliko će kornera biti ili, možda, ime igrača koji će dobiti direktan crveni karton?!

Sve to uz nezaobilazni BONUS ZA KLAĐENJE od 5 eura! Registruj se odmah na meridianbet.me i uzmi bonus dobrodošlice!

Zanimljivo, dva tima su se sastali samo dva puta u zvaničnim utakmicama. Bilo je to u sezoni 2014/15 i to u 1/16 finala Lige Evrope.

Tada je "vučica" bila uspješnija, pošto je nakon remija u Rimu (1:1), trijumfovala u Roterdamu.

Inače, Roma će u Tirani napasti tek prvi veliki evropski trofej, dok se Fejnord nada da bi nakon Lige šampiona i dva UEFA kupa, mogao svoju evropsku kolekciju da upotpuni trofejom Lige konferencija.

Takođe, duel na "AirAlbania" stadionu biće prava prikika za obje ekipe da podizanjem trofeja spasu sezonu koja nije bila u skladu sa očekivanjima.

Uz sve to, u Meridianu su spremili sjajnu promociju na finale Lige Konferencije gdje možete osvojiti nevjerovatan bonus.

Sve što je potrebno da uradite jeste da uplatite depozit, odigrate tiket koji sadrzi meč finala i kvalifikujete se za izvlačenje bonusa. Bonusi su raspoređeni na sledeci nacin:

1. mjesto 100e
2. mjesto 50e
3 - 6 mjesto 20e
7 - 10 mjesto 10e
11 - 16 mjesto 5e

U svakom slučaju, očekuje nas spektakl u režiji dva tima koja gaje ofanzivni fudbal. Ali, imamo još jedan važan podsjetnik, a to je da dok sjedite u svojim domovima i pratite veliko finale - možete dobro da se obogatite!

Tagovi