Društvo

KRIVOKAPIĆ ČESTITAO USKRS: ISKAŽIMO LJUBAV, VELIKODUŠNOST I PRAŠTANJE

Autor Jovana Raičević

Premijer Zdravko Krivokapić čestitao je Vaskrs svim pravoslavnim vjernicima, mitropolitu, episkopima, sveštenstvu i monaštvu Mitropolije Crnogorsko-primorske i ostalih eparhija u Crnoj Gori.

Izvor: MONDO/Nikoleta Vukčević

“Već dvije hiljade godina se pozdravljamo riječima koje svjedoči Praznik nad praznicima, radost nad radostima, dokaz pobjede života nad smrću”, naveo je Krivokapić.

Kako je saopšteno iz njegovog kabineta, Krivokapić je kazao da “oni koji slave, i oni koji razumiju blage dane” zajedno treba da se raduju jedni drugima.

“Zato se radujmo, posebno djeci i starima. Djeci - da bi se usavršavali u vrlinama i da bi razvijali i nagrađivali njihove talente. Radujmo se uzajamnom poštovanju, novom danu i novim pobjedama. Ličnim i kolektivnim”, naveo je Krivokapić.

On je pozvao građane da se raduju jer brinu jedni za druge i žive u miru.

“U toj radosti i svjetlosti koja izlazi iz Hristovog groba treba da iskažemo ljubav, velikodušnost i praštanje. Da tvorimo dobra djela u istini, kako bismo osjetili harmoniju i ljepotu nama podarenog života. Neka vaskrsne i Crna Gora, u njenim najsvjetlijim vrijednostima”, poručio je Krivokapić.