Društvo

ĐOKOVIĆ POBIJEDIO AUSTRALIJU!

Autor Milena Mijušković

Novak Đoković je glavna tema koja odzvanja svim svjetskim medijima. Poslednja informacija je bila da je Đoković “pobijedio Vladu Australije” i da će igrati na Australian openu.

Izvor: Meridian

Međutim čekala se odluka ministra Houka koji je ipak poništio vizu Đokoviću. Ipak, to nije značilo i automatsku deportaciju, Đoković je imao pravo na žalbu.

Nakon suđenja koje je počelo juče nakon 23h, odluka je konačnodonijeta: Novak Đoković mora da napusti Australiju nakon što je
Savezni sud Australije odbacio njegovu žalbu i samim tim odlučio da mu ukine vizu.

A sportska kladionica Meridian je spremila iznenađenje za svoje igraće – Kladionica Meridian će sve singl tikete sa opkladom na igru Đoković osvaja Australian Open odigrane od 05.01.2022. do 13.01.2022. proglasiti dobitnima.

Podsjetićemo da je sportska kladionicaMeridian već proglasila dobitnim tikete koji su odigrani do 05.01.2022.

Samo u kladionici Meridian: GEM, SET, MEČ – Đoković već osvojio Australijan Open. Zbog nepravde koju je doživio najbolji teniser svijeta, sportska kladionica  Meridian odlučila je da proglasi dobitnim sve opklade da Novak Đoković osvaja Australijan Open.

Jer, Nole i jeste naš pobjednilk, a ovo je njegov pohod na istoriju!  Iskoristi priliku, osvoji 20eur bonusa – Registruj se na meridianbet.me, iskoristi najveće kvote I kladi se na Australian Open.

Spremili smo najbolju ponudu na AO, najveće kvote i najveći izbor igara.

Trofeji govore i govoriće umjesto tebe, Nole!

Tagovi