Društvo

MANS: SMJENA POPOVIĆ SAMARDŽIĆ DJELO NEPOTIZMA?

Autor Milena Mijušković

Mreža za afirmaciju nevladinog sektora (MANS) upitala je jutros da li je Milena Popović Samardžić smijenjena sa mjesta načelnice Odjeljenja za imunoprofilaksu, pripremu i kontrolu putnika u međunarodnom saobraćaju u Institutu za javno zdravlje djelo nepotizma.

Izvor: Vlada Crne Gore

Mreža za afirmaciju nevladinog sektora (MANS) upitala je jutros da li je Milena Popović Samardžić smijenjena sa mjesta načelnice Odjeljenja za imunoprofilaksu, pripremu i kontrolu putnika u međunarodnom saobraćaju u Institutu za javno zdravlje da bi kum direktora IJZCG Igora Galića dobio funkciju, ili zato što je iznijela svoje mišljenje o aktuelnim protivepidemijskim mjerama.

"Nepotizam, kronizam ili revanšizam Ministarstva zdravlja? Da li je Milena Samardžić smijenjena da bi 'kum' dobio funkciju ili zato što je iznijela svoje mišljenje o 'polumjerama' za borbu protiv COVID-a", naveli su iz MANS-a na svom Tviter nalogu.

Iz MANS-a reagovali su nakon što je jedan medij jutros objavio da je Galić, prema njihovim saznanjima, za načelnika Odjeljenja za imunoprofilaksu, pripremu i kontrolu putnika u međunarodnom saobraćaju, umjesto Popović Samardžić, imenovao Adisa Martinovića, sa kojim je u kumovskim odnosima.

Tagovi