Društvo

Radost koja nema cijenu – Meridianbet podijelio paketiće za najmlađe!

Autor Jovana Raičević

„Najbolje sredstvo da svaki dan započne dobro je da: pri buđenju mislite na to koga biste toga dana mogli obradovati"- Natanijel Branden.

Izvor: Meridian

Sportska kladionicaMeridian tradicionalno i u duhu predstojećih Novogodišnjih i Božićnih praznika, nastavlja da širi ljubav i iskazuje humanost prema onima kojima je to zaista potrebno. Posebnu empatiju kompanija Meridianbet ima prema najosjetljivijoj grupi stanovništva, a to su djeca.

U skladu sa tim, predstavnici kompanije Meridianbet posjetili su JU Resurni centar za djecu i mlade „Podgorica“ i tom prilikom uručili mališanima 80 novogodišnjih paketića i time uljepšala njihov boravak u Resursnom centru i poželjela im srećne predstojeće Božićne i Novogodišnje praznike.

Izvor: Meridian

 Naime, radi se o dodjeli za ranu intervenciju u čiji program su uključena djeca od 0-6 godina.

Predstavnici Resursnog centra su nas srdačno dočekali i tom prilikom nam se zahvalili na tome što smo djeci obezbijedili novogodišnje paketiće i svojim riječima potvrdili da je misija kompanije Meridianbet uspješno izvršena i da smo uspjeli da izmamimo osmjeh na licima djece i da je njihova sreća neizmjerna.

„Nema jasnijeg prikaza duše jednog društva od načina na koji tretira svoju djecu.“- Nelson Mandela.

Rukovodioce kompanije Meridianbet, kao i sve zaposlene u istoj, posebno raduje kada uspiju da pomognu i pruže podršku onima kojima je to zaista potrebno.

Osim toga što je kompanija Meridianbet jedna od vodećih evropskih i domaćih kompanija za proizvodnju tehnologije i priređivanja igara na sreću koja posluje u preko 30 zemalja, poznata po vrhunskom sistemu klađenja, online kazina, nevjerovatnim bonusima i promocijama, kompanija Meridianbet je mnogo više od zabave.

Naime, ovo je samo još jedna u nizu donacija i humanitarnih akcija sportske kladionice Meridian.

Sportska kladionica Meridian poznata je po brojnim donacijama i humanitarnim akcijama, a one koje bismo posebno izdvojili su donacija TV uređaja vrtiću JPU „Irena Radović“ u Novom selu (Danilovgrad), donacija EKG aparata Opštoj bolnici u Bijelom Polju, pomoć i podrška udruženju „Roditelji" u održavanju besplatnih servisa za podršku najugroženijim porodicama, donacija profesionalnog inhalatora za djecu Sigurnoj ženskoj kući u Nikšiću, donacija ALL-IN-ONE računara udruženju djece sa Daunovim sindromom, u saradnji sa Moto udruženjem „Familija" obezbijedila školske potrepštine djeci u seoskim naseljima, kao i mnoge druge humanitarne akcije poput pošumljavanja brda Gorica nakon požara, organizovana akcija dobrovoljnog davanja krvi u saradnji sa Zavodom za transfuziju i mnoge druge.

Kompanija Meridianbet nastavlja da, u skladu sa društvenom odgovornošću koju osjeća i posjeduje, u svakom trenutku preuzima inicijativu za pomoć onima kojima je ona najpotrebnija.

Kompanija Meridianbet od srca želi svakom djetetu na svijetu, svim zaposlenima, svojim igračima, kao i svim dobrim ljudima, srećne predstojeće Novogodišnje i Božićne praznike, ispunjene ljubavlju i dobrim raspoloženjem.

Tagovi