Crna hronika

NIKŠIĆ: UHAPŠEN MUŠKARAC, PRIJETIO OŠTRIM PREDMETOM MALOLJETNIKU I RADNICI

Autor Lidija Roganović

Nikšićka policija uhapsila je M.G. (52) iz tog grada zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti.

Izvor: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac

Kako je saopšteno iz policije, 16. oktobra je dežurnoj službi Centra bezbjednosti Nikšić telefonskim putem prijavila jedna osoba da je u trgovinski objekat u kojem je zaposlena došla nepoznata osoba koja joj je uputila prijeteće riječi i prijetila joj oštrim predmetom.

Istoga dana prijavljeno je nepoznato lice da je u jednoj poslastičarnici u ulici Alekse Backovića prijetio oštrim predmetom jednom maloljetnom licu.

“Preduzimajući mjere i radnje u cilju identifikacije lica i rasvjetljavanja navedenih događaja policijski službenici su operativnim putem došli do saznanja da se radi o licu M.G. (52) iz Nikšića, koji je pronađen i doveden u službene prostorije”, navode iz policije

O navedenom događaju je upoznat državni tužilac u Nikšiću koji je naložio da se M.G. uhapsi zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti.

Nakon saslušanja državni tužilac je donio ovom licu rješenje o zadržavanju do 72 sata, nakon čega mu je od strane sudije za istragu Osnovnog suda u Nikšiću određen pritvor i on je sproveden u UIKS, zaključuju iz Uprave policije.