Crna hronika

NOVLJANINU 40 DANA ZATVORA JER JE PRETUKAO DJEVOJKU

Autor Gordana Bojanić

Budvanski Sud za prekršaje izrekao je Novljaninu R.A. (27) kaznu zatvora od 40 dana zbog toga što je 21. septembra svoju djevojku K.D. verbalno i fizički napao.

Izvor: MONDO/Gordana Bojanić

Sud mu je, kako je saopšteno, izrekao i mjeru zabrane prilaska djevojci u trajanju od tri mjeseca.

"Okrivljeni je priveden zato što je dana 21.09.2021 godine, nakon kraće verbalne rasprave sa svojom djevojkom K.D, istu fizički napao te joj zadao udarac otvorenom šakom u predjelu glave, od kod udarca je oštećena pala na pod i na kratko izgubila svijest. Oštećena je zbog povreda prevezena u zavod za HMP u Herceg Novom kako bi joj se ukazala medicinska pomoć ", navodi se u saoštenju Suda za prekršaje.

Dodaju da je okrivljeni je nakon ovog događaja napustio mjesto boravka i bio u bjekstvu do danas, kada se u jutarnjim časovima sam prijavio u stanicu policije u Herceg Novom, gdje je uhapšen.

"Nakon prinudnog dovođenja u Sud, dežurni sudija Andrija Vojvodić mu je za počinjeni prekrsaj iz člana 10 stav 2 Zakona o javnom redu i miru izrekao kaznu zatvora u trajanju od 40 dana. Istom odlukom mu je izrekao mjeru bezbjednosti zabrana priblizavanja oštećenoj u trajanju od tri mjeseca. Odluka suda je postala pravosnažna danom donošenja", zaključuje se.