Crna hronika

Odbijen prijedlog za određivanje pritvora Krstovićima: Zabranjeno im da napuštaju mjesto stanovanja

Autor Kristina Stevović Izvor Vijesti

Sudija za istragu Radomir Ivanović odbio je prijedlog više državne tužiteljke Tanje Božović da se Budimiru Krstoviću i njegovoj kćerki Marini odredi pritvor do 30 dana, javila je TV Vijesti.

Izvor: Twitter/Uprava policije

Sudija Ivanović im izrekao mjere zabrana napuštanja mjesta stanovanja, oduzimanje pasoša i obaveznog javljanja policiji.

Osumnjičeni Krstovići su saslušani sinoć pred sudijom za istragu, gdje su ponovili da nemaju nikakve veze sa pronađenim kokainom.

Saslučanju osumnjičenih, pored tužiteljke Božović prisustvovali su i njihovi advokati Ivana Durković, Stefan Jovanović i Dragoljub Đukanović.

Televizija Vijesti saznaj i da je osumnjičena Marina Krstović ispitivana na poligrafu, te da ga jeprošla.

Na ovakvu odluku sudije za istragu tužilaštvo ima pravo žalbe, pa će konačna odluka o tome da li će se Krstovići u daljem postupku braniti sa slobode ili ne, biti poznata najvjerovatnije sjutra.

Krstoviću su privođeni zbog sumnje da su učestvovali u švercu 1.400 kilograma kokaina zaplijenjenog u zetskom selu Mojanovići.

Povodom rekordne zaplijene kokaina u policijskoj akciji 187 Ministarstvo unutrašnjih poslova organizuje sjutra konferenciju za novinare.

Iz MUP-a je najavlljeno da će se javnosti obratiti premijer Zdravko Krivokapić, potpredsjednik Vlade Dritan Abazović i ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović.

Konferenciji će, koja će početo u 11 časova, prisustvovati direktor Uprave policije Zoran Brđanin i v.d. direktora Uprave prihoda i carina Aleksandar Damjanović.

Tagovi