Crna hronika

U NIKŠIĆU ZAPALJEN AUTOMOBIL ŽELJKA PEROVIĆA

Autor Jovana Raičević

Automobil Željka Perovića, člana Plenuma 083, zapaljen je sinoć u Nikšiću, saopšteno je iz te organizacije.

Izvor: Plenum 083/Facebook/printscreen

 “Naš Željko je čovjek besprekorne biografije: ugledan bivši fudbaler i aktuelni preduzetnik, uvažen u svome gradu, a nekom je nitkovu, eto, palo na pamet da mu, pod okriljem noći, uništi automobil”, saopštili su u Plenumu 083.

Dodaju da, ne želeći da prejudiciraju ishod istrage, vjeruju da se razlog može tražiti u činjenici da mnogim ljudima prljavih biografija smeta to što Željko Perović, imenom i prezimenom, uvijek i vrlo konkretno govori o problemima tog grada.

“Pozivamo policiju da pod hitno reaguje i nađe počinioca. Smatramo da bi to bio pokazatelj da se stvari u ovoj zemlji mijenjaju te da uzorni i pristojni građani više ne moraju da strahuju od kojekakvog šljama što je, u godinama za nama, navikao da nekažnjeno proizvodi haos po Nikšiću. U protivnom, ukoliko policija ne obavi svoj posao valjano, pitamo se ko bi bio sljedeći i dokle bi Nikšićani trebalo da trpe obijest onih najgorih stanovnika ovog grada”, upitali su iz Plenuma 083, koji je učestvovao na lokalnim izborima u Nikšiću u okviru koalicije “Mir je naša nacija”.