Crna hronika

UHAPŠEN OSUMNJIČENI ZA PLJAČKU POŠTE U PODGORICI

Autor Jovana Raičević

Podgorička policija je odmah nakon izvršenog razbojništva efikasnom akcijom locirala i uhapsila osobu koja je danas ukrala preko 1200 eura iz poslovnice Pošte Crne Gore.

Izvor: MONDO/Predrag Vujić

Centru bezbjednosti Podgorica je danas oko 14.00 časova službenik policije prijavio da je izvršena krađa u poslovnici Pošte Crne Gore u Moskovskoj ulici.

"Na lokaciji je zatečeno parkirano vozilo marke „Peugeot“ nikšićkih registarskih oznaka u kojem se kao suvozač nalazio S.M. (24), dok je na izlasku iz zgrade na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog policija zadržala osmnjičenog za razbojništvo D.V. (35)", saopšteno je iz Uprave policije.

D.V. nakon izvršenog razbojništva ušao u ulaz zgrade gdje se presvukao i ostavio predmete kojim je izvršio krivično djelo.

Osumnjičeni je, kako se sumnja, maskiran ušao u poslovnicu Pošte Crne Gore i uz prijetnju nožem otuđio novac u iznosu od 1.214 eura.

"O događaju je obavješten državni tužilac koji je naložio da se D.V. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo razbojništvo" , zaključuje se u saopštenju.