Crna hronika

CETINJE: ZBOG VIŠE PREKRŠAJA ODGOVARAĆE OSAM OSOBA

Autor Gordana Bojanić

Cetinjska policija uhapsila je dvije osobe zbog sumnje da su počinili teške krađe u produženom trajanju, jednu osobu kod koje su pronašli kokain i protiv pet osoba podnijeli prekršajne prijave zbog marihuane.

Izvor: MONDO/Nikoleta Vukčević

Uhapšeni su M.L. (42) i K.R. (28), oba iz Podgorice, zbog sumnje da su počinili teške krađe u produženom trajanju. Kod njih je policija, prilikom kontrole u saobraćaju na lokalnom putu, pronašla stvari i predmete koje potiču iz krivičnog djela koje je izvršeno na području Riječke nahije.

Zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe opojnih droga uhapšen je Podgoričanin B.R. (30) iz Podgorice.

"Ovo lice je kontrolisano od strane saobraćajne policije i prilikom pregleda lica pronađeno je pakovanje sa sadržajem kokaina."

Policija je, kako je saopšteno, jednom parku kontrolisala V.L. (26), N.Š. (22), M.K. (22), S.M. (25) i P.K. (25), svi iz Cetinja.

"Navedene osobe su prilikom vršenja radnje legitimisanja od strane službenika policije odbacila pakovanje sa sadržajem marihuane. Protiv svih lica policija je podnijela prekršajnu prijavu zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe opojnih droga", zaključuje se.

Tagovi