Crna hronika

HULIGAN! BIVŠI KOŠARKAŠ IVANOVIĆ LOMIO POSLOVNE PROSTORE NA TRGU VEKTRE

Autor mondo.me

Da huliganstvo uzima sve vise maha među ljudima u Crnoj Gori pokazuje i najnoviji primjer bivšeg košarkaša Petra Ivanovića koji lomi i napada

Izvor: MONDO

Svakodnevno smo svjedoci porasta nasilja na našim ulicama, rušenja parkova, javnih površina i nasilničkog ponašanja. Najnoviji primjer je dvadesetčetvorogodišnji Petar Ivanović, višestruki povratnik u nasilju. Da li ćemo kao društvo uspjeti da stanemo na put ovakvim pojedincima?

U petak veče je Ivanović razvalio staklo na prostorijama kompanije na Rimskom trgu pravdajući se nervozom zbog cure, nakon čega se prijavio u policiju. Policija je izašla na lice mjesta i postignut je dogovor sa zaposlenima u kompaniji da Ivanović plati načinjenu štetu usled huliganstva. Sjutradan je svratio u prostorije, sačekao procjenu štete od strane majstora i nakon sto je čuo cifru od 200 eura rekao da ce nabaviti pare i donijeti u toku dana. Međutim pare nije donio, već je došao u ponedjeljak i nasrnuo na direktora.

U policiji upoznaju napadnutog da je Ivanović odavno poznat zbog huliganstva, a široj javnosti je postao poznat nakon snimka na kome je u verbalnom sukobu sa učesnicima auto kolone.

Da li ćemo postati društvo koje neće uzmicati pred huliganima, ili ćemo pustiti da vode glavnu riječ, odluka je na svima nama.

Policija za Ivanovićem intenzivno traga.

Tagovi