Crna hronika

PODGORIČKA POLICIJA UHAPSILA ČLANA "PINK PANTERA": OSUMNJIČEN DA JE NAPAO BIVŠU SUPRUGU, PRONAĐENO I ORUŽJE!

Autor Jovana Raičević Izvor Standard

Pripadnici Uprave policije , izvršili su kontrolu više bezbjedonosno interesantnih lica i vozila u mjestu Mareza i tom prilikom pronašli su dva pištolja.

Izvor: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac

Kriminalističkom obradom utvrđeno je da su 10. aprila oko 14.40 časova u mjestu Mareza došlo do verbalnog konflikta između T.S. (42) i E.M. (29) sa jedne strane i I.Č. (42) i G.M. (42) sa druge strane, saopšteno je iz Uprave policije.

Prilikom dolaska policijskih službenika kriminalističke policije na licu mjesta pronađen je odbačeni pištolj marke Sig Sauer sa okvirom i osam komada municije, za koji je policija naknadno došla do sumnje da je u ilegalnom posjedu lica G.M, navodi se u saopštenju.

Osim toga, na licu mjesta policija je zatekla i putničko motorno vozilo u kojem se na mjestu suvozača nalazilo bezbjedonosno interesantno lice I.Č. ispod čijeg sjedišta je pronađen pistolj marke CZ u ilegalnom posjedu, sa okvirom i 14 komada municije, piše u saopštenju.

Upoznat je nadležni tužilac koji je naložio da se G.M. i I.Č. liše slobode zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i oni su uz krivičnu prijavu privedeni na dalju nadležnost postupajućem tužiocu koji je odredio zadržavanje lica do 72 časa.

Službenici Centra bezbjednosti Podgorica nastaviće sa proaktivno istražnim aktivnostima usmjerenim ka bezbjedonosno interesantnim licima sa ciljem rasvjetljavanja najtežih krivičnih djela iz oblasti krvnih delikata, zaključili su iz UP.

Možda ce vas zanimati