Crna hronika

ILINO BRDO: SPRIJEČENO KRIJUMČARENJE 20 KILOGRAMA SKANKA (VIDEO)

Autor Draga Ivanović

Službenici Sektora granične policije i Sektora za borbu protiv kriminala su danas, sprovodeći višemjesečne aktivnosti na suzbijanju krimjumčarenja opojnih droga, na izlazu iz Crne Gore zajedno sa službenicima Uprave carina zaplijenili oko 20 kilograma skanka.

Izvor: Uprava policije Crne Gore

Granična policija i pripadnici Uprave carina su 3. aprila oko 9.20 časova na graničnom prelazu Ilino brdo kontrolisali vozilo marke „Peugeot 407“ podgoričkih registarskih oznaka kojim je upravljala N.V. (28) iz Podgorice, saopšteno je iz Uprave policije

Detaljna kontrola navedenog vozila je odrađena na graničnom prelazu Klobuk zbog nedostatka smještajnih kapaciteta i loših vremenskih ulova, te se ovom prilikom zahvaljujemo kolegama iz Bosne i Hercegovine koji su crnogorskoj policiji i carini usupili namjenski prostor za detaljnu provjeru.

Službenici granične policije i carinski službenici su primjetili prepravke na rezrvoaru vozila gdje su i pronađena skrivena pakovanja sa sadržajem opojne droge.

Možda ce vas zanimati

 Zaplijenjena su ukupno 24 pakovanja sa sadržajem opojne droge skank težine oko 20 kilograma, te je na ovaj način spriječeno krijumčarenje navedene opojne droge.
N.V. je uhapšena zbog sumnje da je izvršila krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i prodaja opojnih droga, saopšteno je iz Uprave policije

Pogledajte video: