Po zamolnici iz Srbije

DAVIDOVIĆ SASLUŠAN U NIKŠIĆKOJ POLICIJI: DAVAO ISKAZE POVODOM DVA PREDMETA

Autor Jovana Raičević Izvor Vijesti

Predsjednik Narodnog pokreta Miodrag Daka Davidović završio je davanje iskaza u nikšićkoj policiji, gdje je bio pozvan na saslušanje zbog izjave da iza njegovog atentata, prije godinu i po u Beogradu, navodno, stoji predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, pišu Vijesti.

Izvor: MONDO

Davidović je saslušan u dva predmeta po zamolnici iz Srbije - zbog tvrdnji da iza pokušaja njegovog ubistva u Beogradu stoji Aleksandar Vučić, ali i u predmetu za privredni kriminal, navode Vijesti.

Davidović je nakon saslušanja istakao da je upitno to što se u Srbiji petnaest mjeseci čekalo da se objelodane informacije vezane za ovaj slučaj, te da je sada na organima pravosuđa da to utvrde, prenosi Televizija Nikšić.

“Zna se da se u Srbiji ne može da se desi ništa bez njegovog znanja( Vučića), pa je sada potpuno jasno o čemu se radi”, izjavio je Davidović za TVNK.

Davidović je u nikšićku policiju došao oko 9.40 časova, a zdražao se do 11.30, nakon što je na dva mjesta dao iskaze po zamolnici MUP-a Srbije, ističu Vijesti.

On je inspektorima Opšteg kriminaliteta pojašnjavao situaciju oko pokušaja atentata kada je ranjen u Beogradu, a potom je i u drugom predmetu za privredni kriminalitet davao izjavu inspektorima tog odjeljenja.

Davidović je tada rekao da ništa posebno ne očekuje od saslušanja, te da je samo rekao istinu, zaključuju Vijesti.