Crna hronika

UHAPŠEN ZBOG PROIZVODNJE I PRODAJE NARKOTIKA

Autor Kristina Stevović

Zajedničkom aktivnošću pripadnika Centra bezbjednosti Budva i Sektora za borbu protiv kriminala identifikovana je i uhapšena osoba koja je ostavila oko 425 grama maruhuane, koju je policija pronašla u oktobru 2020. godine, saopštili su iz Uprave policije.

Izvor: Uprava policije Crne Gore

Službenici Centra bezbjednosti Budva su zajedno sa službenicima Sektora za borbu protiv kriminala – Odsjeka za sprečavanje i suzbijanje zloupotreba droga, nakon preduzetih operativnih mjera i radnji, izvršili opservaciju mjesta Dubrava Lux u Budvi i pronašli 424,5grama marihuane.

Nakon preduzetih daljih istražnih radnji u cilju identifikacije osobe koja je ostavila opojnu drogu na navedenoj lokaciji, policija je došla do saznanja da marihuana pripada I.P. iz Budve.

Postupajući po naredbi sudije za istragu Višeg suda u Podgorici budvanska policija je danas izvršila pretres stana, drugih prostorija i prevoznog sredstva koje koristi I.P.

U stanu je pronađena manja količina marihuane.

I.P. je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i prodaja opojnih droga i biće uz krivičnu prijavu priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, saopštili su iz Uprave policije.