Crna hronika

U BUDVI UHAPŠENE DVIJE OSOBE ZBOG ULIČNE PRODAJE NARKOTIKA

Autor Jovana Raičević

Preduzimajući aktivnosti iz svoje nadležnosti na suzbijanju tzv. ulične prodaje opojne droge policijski službenici Centra bezbjednosti Budva su po nalogu Višeg suda u Podgorici izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koriste B.B. (18) i N.A. (17).

Izvor: MONDO/Hristina Radenović

Pretresom je pronađena opojna droga, sredstva komunikacije i novac, saopšteno je iz Uprave policije.

Sprovodeći kriminalističku istragu budvanska policija je došla do sumnje da B.B. i N.A. u dužem vremenskom periodu kupuju opojnu drogu marihuana i opojnu drogu kokain od N.K. koji je promijenio ime u V.C. (24), a koju su drogu B.B. i N.A. dalje distribuirali na teritoriji Budve.

Postupajući po ovom predmetu policijski službenici su u prethodnom periodu izvršili više zaplijena opojne droge.

Protiv V.C., B.B. i maloljetnog N.A. podnijeta je krivična prijava zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

B.B. i N.A. su lišeni slobode i biće privedeni nadležnom tužilaštvu Podgorici uz krivičnu prijavu, dok je za licem V.C. prethodno raspisana nacionalna potjernica od strane Višeg suda u Bijelom Polju zbog istog krivičnog djela i on se trenutno nalazi u bjekstvu, zaključili su iz Uprave policije.