NAKON BJEKSTVA

Uhapšen osumnjičeni za pucnjavu u Podgorici

Autor Gordana Bojanić Izvor CdM

Podgorička policija uhapsila je večeras D.L. (51), koji se sumnjiči da je danas nakon nakon tuče sa S.A. (30) ispalio jedan hitac iz pištolja

Izvor: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac

"Danas oko 12,30 časova Dežurna služba Centra bezbjednosti Podgorica obavještena je anonimno da je u Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog kod jednog ugostiteljskog objekta došlo do fizičkog sukoba između dvije osobe kao i do upotrebe vatrenog oružja, nakon čega su se te osobe udaljila sa lica mjesta", saopšteno je iz policije.

Navode da je lice mjesta obezbijeđeno i da je policija izvršila uviđaj. Prilikom vršenja uviđaja registrovano je oštećenje od projektila na jednom vozilu i pronađena je pištoljska čaura.

“Kod osumnjičenog pronađen i privremeno oduzet pistolj M-57 kalibra 7,62 mm sa jednim metkom u okviru, izbrušenog fabričkoj broja”, kazali su CdM-u nezvanično iz policije.

Lakušića je od danas potraživala policija zbog upotrebe i prijetnji vatrenim oružjem.

"U službene prostorije Centra bezbjednosti Podgorica oko 13,50 časova pristupio je S.A. (30) koji je u izjavi koju je dao policijskim službenicima naveo da je u navedeno vrijeme i na navedenom mjestu prvo fizički napadnut od strane D.L. (51), koji ga je kako je naveo udarao pištoljem u predjelu glave, a nakon čega je iz pištolja ispalio jedan projektil pored njegovog tijela", zaključuje se u saopštenju.