NOVI ŠOK DETALJI

ISPLIVALI TAJNI SNIMCI RAZGOVORA VELJE NEVOLJE: Ovako su planirali ubistvo Milana Ljepoje, vođe Pink Pantera?!

Autor Adela Mulić Izvor mondo.rs

Objavljeni ekskluzivni snimci prisluškivanih razgovora članova kriminalne grupe Velje Nevolje.

Izvor: Printscreen/TV Pink

Kriminalna grupa Velje Nevolje, uhapšena je ove nedjelje, a u večerašnjem izdanju emisije "Hit Tvit" na televiziji "Pink" gledaoci su bili u prilici da čuju i ekskluzivne snimke razgovora Belivuka.

Gosti u emisiji su načelnik beogradske policije Veselin Milić, agent državne bezbijednosti Božidar Spasić i glavni i odgovorni urednik "Informera" Dragan J. Vučićević.

Emitovan je razgovor u kom jedan od pripadnika kriminalne grupe, Marko Andrić Kuzman, čita poruke Velje Nevolje sa skremblovanog telefona.

Na prvom snimku se može čuti kako priča o vođi bande "Pink Panteri" iz Niša, Milanu Ljepoji koji je nestao i za koga se smatra da je ubijen od strane ove kriminalne organizacije.

"Ja im kažem zdravo brate mi tebe ne ugrožavamo na bilo koji način nećemo da se miješamo u posao ni tebi ni vama. Zamolio bih brate i tebe i sve vas da gledate vaša posla i da se ne miješate u stvari koje se vas ne tiču".

U drugom snimku Kuzma prenosi izveštaj razgovora Velji Nevolji.

"Moram da ti prenesem, da budeš upoznat. Ona s*sa Milanče iz Ništa. On je glavni kao Pink Panter. Ja kažem: 'A, ne viđam ga'. Neću da širim brate bez brige, samo što prije da pucam. Dobro. Ja kažem: 'Neću da širim bez brige, brate, samo reci šta treba, tu sam'. Dobro, pošto se raspituje za tebe, došao je na genijalnu ideju da će on da bude glavni u Nišu i okuplja neke momke pi**etine. I jedan od tih pi*ki mi je prenio da se raspituje za tebe, da vi držite dole Niš, ali da ste sve najgore i da će da vas riješi i onda on preuzima grad", čuje se u snimku.

Tagovi