Crna hronika

BERANE: Pronađena opojna droga i oružje, uhapšena jedna osoba

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

Službenici Jedinice za borbu protiv droge u Centru bezbjednosti Berane sproveli su višednevne policijske aktivnosti u cilju sprečavanja takozvane ulične prodaje opojnih droga heroin i marihuana, saopšteno je iz Uprave policije.

Izvor: Uprava policije Crne Gore

Postupajući po operativnim informacijama policija je izvršila pregled lica L.G. (23) kod koga je pronađena više pvc pakovanja u kojima se nalazila opojna droga marihuana za koju se sumnja da je bila namijenjena uličnoj prodaji.
Postupajući po naredbi Osnovnog suda u Beranama policija je izvršila pretres stana koji koristi L.G.
Pronađena je digitalna vaga za precizno mjerenje, pvc pakovanja sa sadržajem opojne droge marihuana i opojne droge heroin, pronađeno je i 40 komada municije kalibra 7,62 mm i 250 eura za koje se sumnja da potiču iz krivičnog djela, odnosno prodajom narkotika.
Protiv L.G. je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja držanje i stavljanje u promet opojnih droga u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.
L.G. je lišen slobode i priveden Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju gdje mu je određeno tužilačko zadržavanje do 72 sata.

Tagovi