Crna hronika

PUCNJAVA U BARU: Uhapšeni Barani, lažno prijavili pokušaj ubistva?

Autor Ana Božović Izvor Vijesti

Dvojica Barana su istražiteljima ispričali da su ih napale tri osobe od kojih je jedan na sebi imao policijsku uniformu, pišu Vijesti

Izvor: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac

Barani S.D. i O.J. uhapšeni su zbog sumnje da su lažno prijavili da je nepoznata osoba prošlog mjeseca u Baru pokušala da ih ubije.

To je potvrđeno Televiziji Vijesti iz više izvora. Slučaj su, kako je objašnjeno TV Vijesti, rasvijetlili pripadnici SBPOK i službenici barske policije.

Možda ce vas zanimati

Kako pišu Vijesti, prema do sada prikupljenim dokazima, pucnjava se dogodila sredinom novembra u kući S.D., a povrede koje su im konstatovane, kako se to i sumnjalo od početka, nastale su prilikom čišćenja oružja. S.D. je zadobio povredu šake, dok O.J. ima povredu kuka i šake.

Podsjetimo, oni su istražiteljima ispričali da su ih napale tri osobe od kojih je jedan na sebi imao policijsku uniformu.

S.D. je policiji poznat od ranije i operativno je označen kao član grupe ubijenog Alana Kožara. O.J. je tek od nedavno registrovan kao osoba koja je počela da se druži sa pripadnicima te kriminalne grupe.

Tagovi