Crna hronika

Zbog tuče u ugostiteljskom objektu uhapšene dvije osobe

Autori mondo.me Ana Božović

Policija je sinoć u Budvi, nakon spovedene kriminalističke obrade, zbog tuče u ugosostiteljskom objektu i oružja uhapsila dvije osobe.

Izvor: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac

Budvanska policija lišila je slobode D.Č. (48) iz Bijelog Polja zbog sumnje da je izvršio krivično djelo laka tjelesna povreda na štetu B.R. (50) iz Budve, dok je B.R. lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i ekplozivnih materija.


Dežurna službe je sinoć oko 20,10 obavještena da je u jednom ugostiteljskom objektu došlo do tuče i da je jedno lice povrijeđeno.


Na lice mjesta su izašli pripdnici policije i ekipa Hitne medicinske pomoći Budva, gdje su zatekli B.R. sa povredom u predjelu stomaka i grudi. On je transportovan u Opštu bolnicu u Kotoru.


Policijski službenici su došli do sumnje da je došlo do kraće prepirke između D.Č. i B.R. kojom prilikom je D.Č. britvom nanio manju ubodnu ranu B.R. u predjelu desne strane grudnog koša.


Pripadnici budvanske policije su tokom vršenja uviđaja u ugostiteljskom objektu pronašli torbicu u kojoj se nalazio pištolj marke „Zastava“ sa okvirom i devet komada municije.


Ustanovljeno je da oružje pripada B.R. i on je lišen slobode.

Tagovi