Crna hronika

Tužiteljka na seminaru: Vlahović nije saslušana zbog sukoba sa Prelević

Autor Jovana Raičević Izvor Dan

Osnovni tužilac u Podgorici Romina Vlahović još uvijek nije saslušana u cetinjskom tužilaštvu zbog incidenta nakon kojeg je prijavljena njena sugrađanka i komšinica Sara Prelević, potvrdio je za Dan rukovodilac i portparol tog tužilaštva Duško Milanović, piše Dan.

Izvor: iStock

Milanović juče nije mogao da saopšti kada će Vlahović biti saslušana jer je postupajući tužilac koji je zadužio taj predmet, Sanja Radunović, na seminaru, navodi Dan.

Povodom verbalnog i fizičkog sukoba koji se dogodio u petak veče, Prelević je zadržana u policiji punih petnaest sati, a nakon toga je saslušana u Osnovnom tužilaštvu na Cetinju.

Prelević, samohrana majka troje djece, od kojih dvoje imaju Daunov sindrom, potvrdila je ranije iskaz koji je dala pred osnovnim tužiocem u Cetinju, a u kojem je navela da je bez ikakvog razloga i povoda napadnuta od strane Romine Vlahović, za koju je naknadno saznala da radi kao osnovni tužilac u Podgorici, ističe Dan.

Događaj zbog kojeg je Prelević saslušavana dogodio se naočigled njenih maloljetnih kćerki, koje je, kako je navela, veoma uznemirio ničim neizazvan napad na njihovu majku, naglašava dan.

Ona se prethodno osvrnula na sva dešavanja koja su prethodila kritičnom događaju, u kojem je, kako tvrdi, bila žrtva obijesti Romine Vlahović, da bi njihov sukob eskalirao u petak veče, kada je došlo do „teških riječi“ i fizičkog kontakta.

“Ona je mene napala i vrijeđala i apsolutno nije istina da sam ja nju napadala. Njoj ne piše na čelu da je tužiteljka, a sve i da piše ne priliči joj da ikoga napada i vrijeđa, a naročito ne djecu koja imaju zdrastvenih problema i jednu samohranu majku”, rekla je Prelević - zaključuje Dan.