Crna hronika

Nakon saslušanja Radonjića tužilaštvo ODBACILO KRIVIČNU PRIJAVU PROTIV KAŠĆELANA

Autor Ana Božović Izvor Standard

Osnovno državno tužilaštvo u Kotoru odbacilo je krivičnu prijavu protiv Slobodana Kašćelana, navodnog vođe kavačkog klana, saznaje Standard.

Izvor: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac

Ta odluka je donesena nakon saslušanja Branka Radonjića koji je prijavio nedavno Kašćelana zbog prijetnji, a tužilaštvo otvorilo tada predmet povodom toga zbog ugrožavanja sigurnosti.

Kašćelan je, kako je saopšteno ranije iz Uprave policije, prijetio sugrađaninu Branku Radonjiću.

Možda ce vas zanimati

Prema nezvaničnim podacima iz istrage, Radonjić je sa dva druga sjedio na terasi kafane „Bokelj“ u kotorskom naselju Škaljari kada je Kašćelan naišao automobilom. On je stao i parkirao vozilo, a potom se navodno obratio Radonjiću na osnovu čega ga je on i prijavio za prijetnje.

“Policija je u Kotoru, po nalogu nadležnog državnog tužioca, lišila slobode bezbjednosno interesantno lice S.K. zbog sumnje da je izvršilo krivično djelo ugrožavanje sigurnosti. Osumnjičeni je krivično djelo počinio na način što je uputio ozbiljne prijetnje po život i tijelo oštećenog B.R. iz Kotora. S.K. je uz krivičnu prijavu priveden nadležnom državnom tužiocu”, saopšteno je ranije iz Uprave policije.