Crna hronika

UKRAO NAKIT I MOTORNU PILU, PA preskočio ogradu od dva metra

Autor Adela Mulić Izvor Standard

Novljanin N.Z. kako je istraga utvrila a to navelo Osnvno tužilaštvo Herceg Novog u potvrđenoj optužnici, tereti se za krađu nakita i motorne pile u ukupnom iznosu od 600 eura.

ilustracija
Izvor: Guliver/GettyImagesPlus/iStock/Motortion

Riječ je o petom javnom parkiralištu u Podgorci sa dostupnom instalacijom ovog tipa koja pruža mogućnost svim korisnicima električnih automobila da koriste punionicu, a u prvoj godini punjenje e-automobila biće besplatno, piše Standard.

Ovaj projekat je realizovan po osnovu ugovora o donaciji sa firmom Venntour (Tesla Club Montenegro) koji su obezbijedili punjač za vozila na električni pogon.

No kako je navedeno optužnicom, 28. jula 2019.godine, oko 14,00 časova u naelju Zelenika, osumnjičeni je ušao u kuću oštećene N.B.

“Tako što je preskočio ogradu visine oko dva metra, ušao u dvorište i na spratu kuće iz kutije koja se nalazila ispred ogledala u sobi oduzeo nakit ukupne vrijednosti od 43 eura.

Zatim je izašao iz tog dijela kuće i vanjskim stepenicama ušao u kuhinju koja se nalazi u prizemlju gdje su vrata bila otključana. tada je iz porcelanske šolje koja se nalazila u vitrini oduzeo sitan novac u apoenima od po pet centi ukupne vrijednosti četiri eura, nakon čega je ključem koji je našao u vitrini, otključao vrata magacina i iz njega oduzeo motornu pilu marke „H.“ vrijednosti 170 eura”, predstavljeno je optužnicom.

Tagovi