Crna hronika

U NIKŠIĆU PREKRŠAJNE PRIJAVE zbog posjedovanja droge

Autor Gordana Bojanić

Tokom više intervencija policija je u Nikšiću podnijela prekršajne prijave zbog posjedovanja opojnih droga. Protiv B.M. (20) iz Nikšića, B.K. (25) iz Sjeverne Makedonije, D.N. i G.M. (30) podnijeti su zahtjevi za pokretanje prekršajnog postupka.

iStock / Getty Images Plus
Izvor: Guliver / Getty Images , iStock / Getty Images Plus/Seestock

Iz Uprave policije saopšteno je da su pripadnici interventne grupe su u dvorištu jedne Osnovne škole u Nikšiću legitimisali B.M. (20), S.P. i G.D. iz Nikšića i tom prilikom od B.M. oduzeli jedno pvc pakovanje sa sadržajem opojne droge marihuana.

"Takođe, pripadnici interventne jedinice su u ulici Sarajevski put kontrolisali vozilo podgoričkih registarskih oznaka kojim je upravljao V.B. iz Plužina, a sa kojim se kao saputnik u vozilu nalazio B.K. (25), državljanin Republike Sjeverne Makedonije, od kojeg su policijski službenici oduzeli jednu ručno pravljenu cigaretu sa sadržajem opojne droge marihuana", navodi se u saopštenju.

B.K. je uhapšen zbog počinjenog prekršaja iz oblasti Zakona o sprječavanju zloupotrebe droga.

U blizini jezera Slano kontrolisano je putničko motorno vozilo kojim je upravljao J.M. iz Nikšića, a sa kojim su se u vozilu nalazili P.M. i D.N. (19).

"Prilikom kontrole policijski službenici su od D.N. oduzeli dva pvc pakovanja sa sadržajem opojne droge marihuana i jedno pvc pakovanje sa sadržajem opojne droge kokain", navode iz policije.

Iz policije dodaju da je u naselju Gornje polje kontrolisano putničko motorno vozilo kojim je upravljao B.B. sa kojim su se u vozilu nalazili A.T. i G.M. (30).

"Kontrolom G.M. je pronađeno i oduzeto pvc pakovanje sa sadržajem opojne droge marihuana. Protiv B.M., B.K., D.N. i G.M. su podnijeti zahtjevi za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenih prekršaja iz oblasti Zakona o sprječavanju zloupotrebe droga", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Tagovi