Crna hronika

Sestra povrijeđenog Nikšićanina: Moj brat NIJE UKAZAO na bilo koje konkretno lice kao napadača

Autor Ana Božović Izvor Pobjeda

Sestra povrijeđenog J.G., koji je ranjen u pucnjavi u Nikšiću 2. septembra, N.G., obratila se Pobjedi tvrdeći da je njen brat ne zna identitet napadača.

Izvor: MONDO/Gordana Bojanić

"Jasno je saopštio policijskim službenicima da se ne može izjasniti na okolnosti fizičkog opisa i identiteta napadača, niti oko njegovih godina, niti oko njihovog izgleda, fizičkih karakteristika, ili odjeće koju su nosili“.

"Dakle, želim da informišem cjelokupnu crnogorsku javnost da moj brat kao žrtva ovog napada niti jednom jedinom riječju nije ukazao na bilo koje konkretno lice kao napadača, pa samim tim ni na lice koje se u pomenutom tekstu dovodi u vezu sa ranjavanjem mog brata. Smatram da je ovakva informacija od značaja za javnost, budući da se iz medijskih napisa može stvoriti utisak kako je moj brat identifikovao napadača, što je gruba neistina, a čime se mom bratu nanosi nesaglediva šteta", navodi se u dopisu N.G..

Podsjetimo, Pobjeda je objavila, da J.G. odbija da sarađuje sa policijom, čak nije htio ni da saopšti ime napadača. Kako je ranije objavljeno, operativnim radom, istražitelji su identifikovali osumnjčenog i utvrdili da je motiv napada na nacionalnoj osnovi.