Crna hronika

UHAPŠENO osam vozača zbog kršenja saobraćajnih propisa

Autor Gordana Bojanić

Policija je u protekla 24 sata uhapsila osam vozača zbog kršenja Zakona o bezbjednosti saobraćaja.

Izvor: Mondo/Goran Sivački

Kako je saopšteno iz Uprave policije, njihovi službenici su u Kolašinu uhapsili E.Š. (23) koji je upravljao vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

„E.Š. je kontrolisan u mjestu Lugovi i upućen je u medicinsku ustanovu radi testiranja na prisustvo opojnih droga koje je ovom prilikom utvrđeno. On je uz prekršajnu prijavu priveden nadležnom sudiji za prekršaje“, kaže se u saopštenju.

Policija je u Podgorici, u ulici 1. proleterske brigade, uhapsila F.Š. (19) iz Berana koji je upravljao vozilom brzinom od 122 kilometara na sat (km/h) na dijelu puta gdje je dozvoljena brzina ograničena na 60 km/h.

Podgorička policija uhapsila je i D.N. (63) koji je kontrolisan u Lješkopoljskoj ulici i kod koga je alkotestiranjem utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,63 promila, dok je na Marezi uhapšen S.J. (40) iz Danilovgrada koji je imao 2,31 promil alkohola u organizmu.

„U Glavnom gradu, u ulici Marka Miljanova je kontrolisana D.B. (28) kod koje je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,02 promila, i ona je lišena slobode“, kaže se u saopštenju.

Navodi se da je nikšićka policija uhapsila M.L. (37) iz Danilovgrada koji je imao 1,46 promila alkohola u organizmu.

Pljevaljska policija uhapsila je N.L. (41) koji je kontrolisan u ulici Narodne revolucije i alkotestiran, i kod njega je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,01 promil.

„U mjestu Potkrajci u Bijelom Polju kontrolisan je M.S. (29). On je upravljao vozilom brzinom od 148 km/h na dionici puta gdje je ograničena dozvoljena brzina na 80 km/h“, dodaje se u saopštenju.

Možda ce vas zanimati

Tagovi