Crna hronika

Policija u Nikšiću pretresom pronašla marihuanu, UHAPŠENA jedna osoba

Autor Ana Božović

Policijski službenici Centra bezbjednosti Nikšić planski i u kontinuitetu preduzimaju mjere i radnje prema licima koja se bave tzv. ulicnom distribucijom opojne droge.

Izvor: Uprava policije Crne Gore

Nikšićka policija je, postupajući po naredbi sudije za istragu Višeg suda u Podgorici, izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koriste F.T. (20) i Đ.K. (19).

"Pretresom na ovoj lokaciji policijski službenici su pronašli 34 pakovanja sa sadržajem opojne droge marihuana koja su bila pripremljena za dalju distribuciju, odnosno tzv. uličnu prodaju. Pronađena je i digitalna vaga za precizno mjerenje, pribor za pakovanje – pvc kesice i drobilica, kao i određena količina novca za koji se sumnja da je stečen prodajom opojne droge", saopšteno je iz Uprave policije.

Kriminalističkom obradom ovih lica policija je došla do sumnje da je F.T. izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

O preduzetim službenim mjerama i radnjama obaviješten je državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu koji je nakon uvida u spise predmeta naložio da se protiv lica F.T. podnese krivična prijava, te da se osumnjičeni liši slobode i sprovede na dalju nadležnost.