Crna hronika

Zbog razbojničkih krađa u Baru uhapšeni Podgoričanin i Cetinjanin

Autor Mladen Stojović

Rasvjetljeno pet djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta u Baru

Izvor: MONDO/Mladen Stojović

Barska policija je, radeći na rasvjetljavanju krivičnih djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta koja su počinjena na području ovog grada i gradskih plaža, identifikovala lica koje je tokom jula počinilo dva razbojništva, razbojničku krađu i dvije krađe na štetu više turista i građana Bara.  

Krivična djela su počinjena u periodu od 15. jula do 1. avgusta, saopšteno je iz Uprave policije.

Zbog sumnje da je izvršio navedena djela uhapšen je D.M. (34) iz Podgorice.

U saopštenju se dodaje i da je cetinjska policija, na zahtjev CB Bar, lišila slobode F.R. (35) iz ovog grada zbog sumnje da je bio saučesnik u krivičnom djelu razbojništvo koje je, kako se sumnja, izvršio D.M.

D.M. i F.R. su uz krivičnu prijavu privedeni tužilaštvu u Baru zbog osnovane sumnje da su počinili navedena djela.

Na osnovu kriminalističke obrade policija je došla do sumnje da je ovo lice počinilo i jedno razbojništvo na teritoriji Podgorice o čemu su obavješteni pripadnici Centra bezbjednosti Podgorica radi daljih aktivnosti.

D.M. je, sumnja se, razbojništvo u Podgorici počinio 9. juna ntako što je fizički napao žensku osobu kojoj je tom prilikom otrgnuo torbu kada je otuđio novca i mobilni telefon.

Ovo lice je podgorička policija potraživala u cilju lišenja slobode i nakon informacije da je lišen slobode u Baru protiv ovog lica lica je podnijeta krivičnu prijavu državnom tužiocu u Podgorici zbog sumnje da je počinio krvično djelo razbojništvo.

Tagovi