Crna hronika

Pronađen automobil korišćen u ubistvu Klikovca, policija za petama ubicama!

Autor mondo.me Izvor Dan

Inspektori kriminalističke policije i SBPOK pronašli su u okolini Podgorice sumnjivi automobil koji je vjerovatno korišćen u ubistvu Saše Klikovca.

Izvor: iStock / Getty Images Plus

Prema saznanjima Dana, policija je na putu da rasvijetli ovaj zločin.

Svi prilazi u mjestu gdje je pronađeno vozilo su blokirani a policija već treći dan pretražuje teren na katunima između Podgorice i Danilovgrada, jer vjeruju da bi se u tom rejonu, mogli skrivati učesnici ili pomagači u ovom ubistvu.

List podsjeća da je Saša Klikovac ubijen 19. jula, oko 9.50, u podgoričkom naselju Cijevna. Ubistvo se desilo ispred porodičnog restorana “Kod Crnogorca”, na samom ulazu u lokal, gdje je bilo parkirano Klikovčevo vozilo. Prema evidenciji policije, Klikovac je bio povezan sa takozvanim “zagoričkim klanom” i bio je blizak Vidoju i Radoslavu Gilu Stanišiću.

Prema nezvaničnim informacijama, u njega je pucano iz vozila u pokretu kada je on ušao u svoje vozilo. Pogođen je sa više hitaca iz “heklera” u predjelu stomaka i grudi.

Podgorički dnevnik podsjeća da su službenici kriminalističke policije Centra bezbjednosti Podgorica priveli na informativni sedam osoba bliskih “škaljarskom klanu” u okviru istrage o ubistvu Klikovca provjeravajući njihov alibi.

Policija nije saopštila identitet privedenih jer su saslušani u svojstvu građana.

U okviru istrage pregledani su i snimci sa video-nadzora. Provjeravaju se dva sumnjiva automobila, ali ih nema na snimcima sa lica mjesta. Iz policije nisu željeli da otkrivaju detalje kako ne bi narušili istragu.