Crna hronika

Ubice su tijela Kožara i Hadžića polili benzinom, ali su morali da bježe

Autor mondo.me Izvor Kurir

Ubice koje su u četvrtak likvidirale "škaljarce" Damira Hadžića i Alana Kožara ispred vile na Krfu polila su njihova tijela benzinom, ali nisu stigle da ih zapale. Ovo su najnoviji podaci iz istrage grčke policije, piše Kurir.

Izvor: printscreen kerkyrasimera.gr

Podsjetimo, visokopozicionirani pripadnici škaljarskog klana izrešetani su sa 29 metaka kada su se automobilom vraćali sa plaže na Krfu. Sama egzekucija Hadžića i Kožara trajala je manje od minuta, a oni, iako naoružani, nisu uspeli da se odbrane, niti da povuku ručnu kočnicu na kolima.

- Pretpostavlja se da su oni htjeli da uđu u garažu luksuzne vile, jer je kod jednog od ubijenih muškaraca u ruci pronađen daljinski upravljač za otvaranje vrata. Ono što je posebno šokiralo istražitelje jeste činjenica da su tijela ubijenih "škaljaraca" bila polivena benzinom - priča izvor grčkih medija blizak istrazi.

- Veruje se da su likvidatori planirali da zapale automobil u kome su Hadžić i Kožar ubijeni, ali da iz nekog razloga to nisu stigli da urade, jer su vjerovatno morali da bježe. Istrazi ovog zločina, osim policije iz Atine, priključio se i Interpol, ali i druge jedinice.

Κέρκυρα | Διπλό φονικό - Τι λέει ο ιατροδικαστής; - Ξεκαθάρισμα λογαριασμών «βλέπουν» οι αρχές
Izvor: Youtube/ ionian channel