Crna hronika

Ubijeni Hadžić TRAŽEN zbog OVE BRUTALNE LIKVIDACJE NA VRAČARU! (VIDEO)

Autor Ivan Pavlović

Barani Alan Kožar i Damir Hadžić ubijeni su u Grčkoj, a jedna osoba je ranjena, preneli su danas mediji u regionu. Hadžić je na crvenoj Interpolovoj poternici, zbog ubistva visokopozicioniranog pripadnika Kavačkog klana, Davorina Baltića u Beogradu početkom 2018.

Ilustracija
Izvor: MONDO/S. Stojanović

Ubijeni Hadžić se teretio da je na visokopozicioniranog člana "kavačkog klana" pucao iz pištolja, i to dok je Baltić "golfom 7" ulazio u garažu zgrade u kojoj je živeo.

Tada je u kolima pored Baltića sedela i policajka Marija Nikolić, njegova kuma, koja pukim čudom nije ni okrznuta u kiši metaka.

 Drugi ubica, sa automatom u ruci, najverovatnije je plaćenik iz BiH, čiji identitet za sada nije poznat.

Baltić je stradao u ratu između njegovog, "kavačkog", i suparničkog "škaljarskog klana". Prema operativnim saznanjima obaveštajnih službi, "škaljarci" su ga smatrali odgovornim za ubistvo Cetinjanina Gorana Radomana (38) početkom 2015. godine. Ovaj Cetinjanin je, inače, prva žrtva u ratu dva klana, u kom je nastradalo više od 40 ljudi.

Veruje se da je Hadžić bio jedan od glavnih ljudi koje je ubijeni "škaljarac" Igor Dedović (43) angažovao da mu odrađuje sve prljave poslove u Srbiji, posebno kada je reč o organizaciji ubistava.

U slučaju Baltića je, kako se sumnja, Hadžić direktno okrvavio ruke. Za koliku sumu, nije poznato, kao ni to gde je našao utočište posle zločina.

Tagovi