Crna hronika

Uhapšeni osumnjičeni za prebijanje funkcionera Demokrata

Autor mondo.me

Nikšićka policija je uhapsila je G.B. (35) iz tog grada, osumnjičenog za napad i prebijanje Marka Mitrovića, predsjednika Opštinskog odbora Demokratske Crne Gore.

Izvor: Guliver/getty images/iStock / Getty Images Plus/Thomasaf

"Sumnja se da je G.B. (35) iz Nikšića izvršio krivično djelo teška tjelesna povreda u sticaju sa krivičnim djelom nasilničko ponašanje na štetu M.M. iz Nikšića, predsjednika Opštinskog odbora Demokratske Crne Gore. Takođe se sumnja da je ovom prilikom V.C. (25) iz Nikšića izvršio krivično djelo nasilničko ponašanje na štetu M.N. koji se nalazio u društvu sa M.M", saopštila je Uprava policije.

Policija sumnja da je G.B. fizički napao Mitrovića i nanio mu tešku tjelesnu povredu – rupturu bubne opne, nakon čega je nastavio sa fizičkim napadom kada je Mitroviću nanio lake tjelesne povrede.

"Osim toga, sprovodeći ovu obradu policijski službenici su došli do sumnje da je V.C. iz Nikšića izvršio krivično djelo nasilničko ponašanje na štetu M.N. na način što ga je fizički napao usled kojih udaraca je oštećeni pao na tlo i zadobio lake tjelesne povrede", navodi se u saopštenju.

G.B. i V.C. će uz krivičnu prijavu biti privedeni nadležnom tužilaštvu.