Crna hronika

Haos u Budvi: Građanin fizički napao policajca

Autor mondo.me

Đ.Đ. (24) napao je u Budvi verbalno i fizički službenika policije, saopšteno je iz Uprave policije.

Izvor: Printscreen

Iz policije su kazali da je ispred zgrade Opštine Budva Đ.Đ, nakon verbalnog napada, nasrnuo fizički na službenika Uprave policije.

„Đ.Đ. je odbio da postupi po upozorenjima i naređenjima koja su mu izdata od strane pripadnika policije“, navodi se u saopštenju.

Đ.Đ. se, kako su rekli iz policije, javio u medicinsku ustanovu a policija preduzma aktivnosti na utvrđivanju njegove odgovornosti.

Ispred Opštine Budva i danas je napeta atmosfera. Od jutros su prisutne policijske snage koje onemogućavaju ulaz zaposlenih i čelnih ljudi. Pored njih, Opštinu obezbjeđuje i privatno obezbjeđenje, a formiran je spisak osoba kojima je dozvoljen ulazak u zgradu.

Iz Uprava policije su, nakon objava na društvenim mrežama o službeniku Marku Lazoviću, kazali da je on pripadnik Sektora kriminalističke policije, te da je zajedno sa ostalim kolegama iz tog Sektora upućen na ispomoć u Budvu zbog službenih zadataka i mogućeg narušavanja javnog reda i mira a radi sprječavanja eventualnog izvršenja krivičnih djela čije se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti kao i na dokumentovanju i procesuiranju eventualnih izvršilaca.

"Ističemo da nijedan službenik koji je upućen na ispomoć u Budvu nije pripadnik Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije niti Specijalnog policijskog odjeljenja", navode iz UP.

Tagovi