Crna hronika

Pronađen heroin i marihuana, uhapšena jedna osoba

Autor mondo.me

Službenici Sektora kriminalističke policije i Centra bezbjednosti Podgorica su u zajedničkoj aktivnosti pronašli veću količinu heroina.

Izvor: Uprava policije

Jedna osoba je lišena slobode zbog sumnje da je počinila krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je iz Uprave policije.

Podgorička policija je, postupajući na osnovu operativne informacije Sektora kriminalističke policije, u ulici Miloja Pavlovića kontrolisala N.B. (36) kod kojeg je pronašla i oduzela nekoliko pvc pakovanja sa sadržajem opojne droge heroin, manju količinu marihuane i novac u iznosu od 615 eura, navodi se u saopštenju.

"Nakon pregleda lica od strane službenika iniciran je zahtjev za pretres stana N.B.  nadležnom tužiocu. Dobijanjem naredbe od strane sudije za istragu Višeg suda, policija je izvršila pretres stana i drugih prostorija gdje su pronađena i oduzeta četiri pvc pakovanja sa sadržajem opojne droge heroin težine oko 418 grama, četiri pakovanja sa sadržajem manje količine marihuane, vaga za precizno mjerenje i mikser za miješanje sa tragovima heroina", saopštili su iz UP.

Ukupno je pronađeno i oduzeto oko 421 gram heroina.