Crna hronika

Đukić pod sumnnjom i za ubistvo u Španiji

Autor mondo.me Izvor Dan

Baranin Stefan Đukić, koji je prvookrivljeni za ubistvo Jovana Klisića i ranjavanje Velizara Gardaševića i nedavni pokušaj ubistva Radoja Zvicera, sumnjiči se da je član kriminalne grupe koja je optužena za ubistvo jednog crnogorskog državljanina u Španiji

Izvor: obozrevatel.com

Kako saznaje Dan, ukrajinska policija razmjenjuje podatke sa kolegama iz Španije, ali u cilju istrage ne navode identitet žrtve i više detalja, osim da se radi o sukobu crnogorskih klanova.

Zbog napada na Zvicera, pored Đukić, uhapšeni su i Podgoričanin Emil Tuzović i srpski državljani Petar Jovanović i Milan Branković.

U sklopu istrage o ovom slučaju, priveden je i službenik ukrajinske policije Rostislav Černobrivi.

Đukić, koji se ranije prezivao Mandić, prije četiri godine bio je pod istragom i u Srbiji, nakon hapšenja u Beogradu zajedno sa Draganom Đokićem, Almirom Dragišićem i Vladislavom Šljivančaninom.

Zvicerovo zdravstveno stanje je trenutno stabilno i očekuje se da će uskoro moći da da izjavu istražiteljima.

“S obzirom na to da Crna Gora već dvije godine traga za njim, nije isključeno da će on, pošto se oporavi, biti predat crnogorskom pravosuđu”, navode ukrajinski mediji.

Ukrajinski portal Detektiv info nedavno je objavio da je Tamara Zvicer pucala na napadače koji su 26. maja u Kijevu teško ranili njenog supruga Radoja.