Crna hronika

Položio jemstvo vrijedno 191 hiljada da se brani sa slobode!

Autor mondo.me Izvor Dan

Uhapšeni u policijskoj akciji “Manjifiko” M.P. položio je jemstvo od 191.011,80 eura kako bi se u daljem toku sudskog postupka branio sa slobode!

Izvor: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac

M.P. je obuhvaćen optužnicom Specijalnog državnog tužilaštva kao pripadnik sedmočlane kriminalne organizacije koju je formirao Danilo Đurović radi međunarodnog šverca narkotika, piše Dan.

List navodi da je prihvaćeno jemstvo za okrivljenog M.P. koje se sastoji u stavljanju hipoteke na nepokretnosti čija je vrijednost 191.011,80 eura.

To rješenje nije pravosnažno potvrdila je za Dan savjetnica za odnose sa javnošću Višeg suda u Podgorici Aida Muzurović.

Podgorički dnevnik podsjeća da je 25. decembra prošle godine Viši sud potvrdio optužnicu protiv sedmočlane kriminalne organizacije koju Specijalno tužilaštvo tereti da su brodom “Manjifiko” iz Južne Amerike u Kotor prokrijumčarili 18 kilograma kokaina.

M.P. je optužen jer su se u lokalu koji je njegovo vlasništvo sastajali članovi ove kriminalne organizacije i pravili dogovore oko šverca 18 kilograma kokaina.